Szeptember a bátor szív ideje, annak az ideje, hogy ismét előre lépjünk egyet. Kiléptünk augusztus megtisztító erejéből, és ahogy lerázzuk a múlt árnyékát, erővel telve képessé válunk most előrelépni életünkben.

A 9-es szám a mesterit, a befejezést, és annak képességét jeleníti meg, hogy meglássuk a helyes utat. A 10 test tudományában a 9-es test a finomtest – azon részünk, ami összhangban van a finomenergiákkal, ami által képesek vagyunk olvasni a sorok között egy adott szituációban.

Rá kell hangolódnunk erre a természetes képességre magunkban, hiszen ez segíteni tud, hogy jól navigáljunk az elkövetkezendő időben. A türelem az finomtest képessége, és a türelem megtartása most fontos lesz ezekben a lehetőségekkel, fejlődéssel és növekedéssel teli napokban.

Hat kitűnő napunk is lesz szeptemberben. Ezek a szeptember 1., 7., 11., 16., 25., és 29. Ezen napok különösen pozitív és kreatív energiával rendelkeznek, és sikerre adhatnak okot.

Általában sosem politizálok ezen elemzésekben, habár most kivételt teszek. Az észak-koreiai szituáció, hogy egy teszt rakétát lőtt ki Japán felett, egy rendkívül ostoba tett volt. Meglehetősen biztos vagyok abban, hogy az észak-koreai polgárok nagy része intelligens, béke szerető ember, habár ha a hajóskapitány jéghegynek irányítja a hajót, mindenki süllyedni fog.

Észak-Korea ötször kisebb, mint Texas állam (alig nagyobb Magyarországnál), és semmilyen módon nem fog tudni életképes ipari nemzetként megélni, ha egy vagy akár több ország is úgy dönt, hogy megtorolja ezt az agresszív cselekményt. Egy pillanat alatt képesek eltörölni a Föld színéről.

Szóval ki irányítja mindezt? A vezetésnek teljesen őrültnek kéne lennie ahhoz, hogy rakétát lőjön ki egy másik országra. Ez nem nyilvánvaló? Neked és nekem lehet, hogy igen, de mégis, ez egy olyan téma, amivel foglalkozni fogunk 2017 második felében.

Szeptember és október az energetikai felfrissülés ideje, és ez az új rezgés mindenki javát szolgálja. Habár, ha valaki mentálisan labilis vagy túlságosan elkeseredett, akkor „kisülés” alakulhat ki benne, hasonlóan az elektromos kisüléshez, ami károsíthatja a számítógépet vagy a különböző készülékeket. Ezt úgyis lefordíthatjuk: “Ha már most őrült vagy, akkor ez szeptemberben duplán fokozódik.”

A 10-es szám, mint 2017 össz-száma jelenik meg újra e hónapban. Szeptember alapszámításában is megjelenik a 10-es (alap: a hónap 9-es száma és a 10-es évszám), és október most duplán jeleníti meg a 10-est ( 10-es hónap + 10-es év). A 10-es a király, a királynő és a harcos archetípusa. Ha a 10-es szám negatívvá válik, akkor bizonytalan, imperialista módon is viselkedhet, nem törődve mások érzéseivel és jólétével.

Numerológiai szempontból tehát megvan a lehetőség arra, hogy egy fokozódó agresszív tendencia legyen jelen, amit ha nem kapunk el időben, zavargáshoz vezethet.

Szóval mit tehetünk? Amit én teszek naponta, hogy békével teli imát küldök Észak-Koreának és a vezetésének. Használhatunk erre akár egy mantrát, egy gyönyörű dalt, vizualizációs gyakorlatokat vagy kérhetjük az angyalok segítségét annál a konferencia asztalnál, ahol a döntések születnek. Én naponta néhány percet szánok arra, hogy a béke skáláját erősítsem.  

Ezt te is megteheted, sőt ha megteszed, akkor jó eséllyel kerülhetjük el a potenciális katasztrófát.

(Pl. ezen mantrákat is zengetheted : )

3 mantra a békéért

Mi bátrak vagyunk, akik a fény, a szeretet és a jóakarás felé megyünk. Ez most a mi időnk arra nézve, hogy a csapás fényében is ragyogjunk, bárhol is legyen az jelen. Az életünk a mikrokozmosza annak, ami a bolygón történik, így ha éppen vihar söpör végig a horizontunkon, lásd meg, hogy hol tudod eloszlatni a felhőket bármely lehetséges módon.

De e mellett jó dolgoknak nézhetünk elébe, és jó dolgokat várhatunk az elkövetkezendő napokban. Ezt a társadalmi és globális tudatosság növekedése hozza létre, és ezek a kérdések megoldhatók. Yogi Bhajan szavaival élve:

A legnagyobb fegyvered a kedvesség és az együttérzés.

Ez intelligenciát és bátorságot igényel.

Ez pedig flexibilitást és intuíciót.

Írta: Nam Hari Kaur, forrás, fordította: Domján Mia (satnamjoga.hu)

Tetszett az írás? Ha szeretnél más hasonló jellegű írást olvasni hétről-hétre jógáról, meditációról, tudatos életmódról, iratkozz fel Mia rendszeres leveleire.