Na jó, azért nem teljesen újat, tulajdonképpen a jelenlegit folytatom, de péntektől egy kicsit más minőségben.

Azt hiszem a legutóbbi két hét hála-hétfő posztja elmaradt itt a blogon, ennek a legfőbb oka a sok jövés-menés és intézkedésből fakadó időhiány, amit igen nagy hálával, de kevésbé számítógép előtt ülve töltöttem. Hogy miért?

Mert a héten lesz az esküvőm 🙂

Így engedjétek meg, hogy a mai poszt egy kicsit e téma körül forogjon. Csodás időszak ez szerintem mindenki életében, aki úgy dönt, hogy összeköti életét a másik – már alapjában teljes – “felével”. Sok meditáció, tudatos döntések és mindenféle szeánsz ide-oda, ez az időszak minden menyasszony és vőlegény számára nagy tanulást rejt magában. Kapunk persze hideget-meleget, új kihívásokat, megoldandó feladatokat, de mindez csak arról szól, hogy ketten EGYÜTT hogyan vagyunk képesek megoldani az eddig teljesen új helyzeteket. Mert biztos, hogy lesznek új helyzetek, biztos, hogy lesznek olyanok, amikkel eddig még nem találkoztunk, hacsak nem az x. esküvődet szervezed. De mi másról is fog szólni az élet, és mi másról fog szólni a házasság? Így én arra jutottam, hogy egy esküvő megszervezése tulajdonképpen már a házasságba való beavatás maga. És ez a beavatás egy elég erőteljes intenzív érzelmi folyamat, talán a legtöbb menyasszonynak és vőlegénynek. De egy csodás folyamat is egyben, amely rengeteg tanulnivalót, önismeretet és sok-sok meglepetést is rejt egyben. Köszönöm az elmúlt néhány, csodás, kihívással teli, de felemelő hónapának, hogy átélhettem. Köszönöm a napi gyakorlásomnak, hogy a legnehezebb helyzeteken is néhány nap alatt átmehettem. És köszönettel tartozom a családomnak, a barátaimnak és a környezetemnek, hogy ennyire mellettem álltak – mindenben.

És köszönöm azt, hogy már habár némi belső természetes kíváncsisággal, de annál nagyobb elengedéssel és nyugalommal várhatom a pénteki nagy napot.

(a jelen kép csak illusztráció, ezek még nem mi vagyunk 🙂 )

Te miért vagy hálás most jelenleg az életedben?

Olvass bele a további HálaHétfő posztokba itt is: