Az augusztus 20-án indult 40 napos bőségteremtő meditáció után itt van az újabb lehetőség a közös gyakorlásra az önbizalom növelés témájában.

Többen említettétek mostanában, hogy az önbizalom növelésére lenne szükség, hát most itt a lehetőség. Ráadásul a 2015-ös numerológiai elemzés szerint ez évben gondolatainkat és tetteinket hamarabb megvalósíthatjuk, mint eddig valaha, ehhez azonban a kulcs az önbizalom.

Ha úgy érzed, jó lenne mindezt erősíteni magadban, csatlakozz hozzánk!  Ezt a meditációt is 40 napig fogjuk csinálni, mindenki maga otthon, mégis együtt.

Miért pont 40 nap? A tartós változás érdekében. Van egy gyakori mondás, amit már biztos hallottál. “Az vagy, amit megeszel.” A jógikus életben van egy ehhez hasonló is: “A szokásaid határoznak meg.” A 40 napos gyakorlással kialakítunk egy szokást, amiben eltörlünk minden negatív mintát, amik blokkolnak minket az adott témán, így most az önbizalmunkat blokkoló tényezőket és a negatív énképet. Ehhez semmit nem kell csinálnod, csak regisztrálnod emailben, és az instrukciót követve 40 napig elvégezni a napi 5-11 perces gyakorlást. Van naponta 11 perced önmagadra?

Mi az önbecsülés? Az elme azon állapota, melyben felismered Valódi Éned. (Yogi Bhajan)

A részletes leírást hamarosan ismertetem, de ahhoz, hogy ezt megkapd, először küldj egy emailt a meherbhagti@gmail.com-ra , és írd bele a levél tárgyába: otthoni gyakorlás 2.

A meditáció kezdése: 2015. január 20. (- február 28.), így a hosszú tél után a tavaszt, már igazán magabiztosan indíthatjuk!

Lemaradtál az időpontról? A 40 napos gyakorlást bármikor elkezdheted ezen videó alapján:

Olvasd el miről számoltak be a 40 napos gyakorlásban résztvevők:

“Sziasztok! Én is a tapasztalataimat szeretném megosztani. Gyakorlás közben azt érzem egy idő után, hogy tisztul a torokcsakrám és az arcüregem. Ezek a problémás részeim, szépen pakoltam ide blokkokat gyerekkoromtól kezdve. A gyakorlás során pedig pár perc után intenzíven elkezd áramlani az energia, kitisztít belőlem mindent, ami nem oda való. Nagyon jó érzés! 

“Én is csinálom a meditációt eddig 11 perceket, közben persze nehéz, de amiért írok, az az, hogy folyamatosan azt érzem, hogy nem jól csinálom, mert ha jól csinálnám, akkor biztos nem bírnám a 11 percet. persze közben nehéz, meg fáj, meg minden, de nem tudom igazán elengedni magam, mert folyamatosan azt gondolom, hogy biztos erősebben kéne, vagy máshogy kéne nyitni, vagy nagyobbra vagy kisebbre. hát nekem ez a küzdelmem. de azért csinálom.

“Elkezdtem győzködni magam: még pár másodpercet bírj ki, na még egy kicsit… Aztán hirtelen eltűnt a fájdalom, csak a zene maradt és egyszer csak azt vettem észre, hogy a zene elhalkul… Végig csináltam. szuper érzés!”
“Egyszerűen fantasztikus érzés fog el mikor este végigcsinálom a mantrát. Meglepődtem saját magamon,milyen kitartó voltam. Sikerült végigcsinálnom. Elég fáradtan kezdem hozzá a gyakorlathoz,de miután vége lett, nyoma sem esett ennek az érzésnek.Szinte szárnyra kaptam “


“Megcsináltam!!! Valaki azt írta néhány napja, hogy úgy sikerült neki, hogy mindig arra gondolt, hogy még egy kicsit, még egy kicsit! És erre gondoltam én is. Először arra, hogy legalább 7 perc, aztán arra, hogy de jó lenne egyel több, aztán sikerült végig a 11 perc!!”


“Én azt vettem észre, hogy ha nem a mantrára figyelek, hanem akár a légzésre, akár a tartásra, “kiesek” a ritmusból. Nem tudom összeegyeztetni ezeket. Viszont a mantra, a zene olyan szuggessztív hatással van rám, hogy a gyakorláson kívül is hallgatom. Van benne valami megfoghatatlan számomra.”