Mivel többen, – főként szülés előtt álló anyukák – kérdeztétek tőlem, hogy hallgattam-e mantrákat a szülés alatt, és ha igen, miket, gondoltam megosztom veletek az általam használt lejátszási listát, ugyanis persze, hogy hallgattam! 🙂

A szülés közeledtével egyre inkább megvoltak bizonyos mantrák, amikre “rákattantam”, amiket napi szinten órákig képes voltam hallgatni… aztán egy-két héttel a nagy esemény előtt összeállítottam belőlük egy listát Spotifyon, amit a férjem és én is letöltöttünk a telefonunkra, hogy biztosan velünk legyen.

De e listát, nemcsak a szülés alatt, hanem a gyermekágyi időszak elején is sokat hallgattam, nemcsak nappal, hanem éjszaka is halkan ment a főként gyógyító energiákból álló listám, ami mindhármuknak megnyugvást, töltődést, gyógyulást hozott – az át nem aludt éjszakák alatt különösen.

Természetesen nemcsak szüléshez használhatod e listát, azoknak is szívből ajánlom, akik szeretnének kapcsolódni a bennük lévő végtelen női erővel, megtapasztalni a gyógyulást, az áldás energiáját, vagy szeretnének gyermekükért imádkozni.

Részletesebben:

  • Guru Ram Das – e mantrával a gyógyító és csodatevő guru, Guru Ram Das áldását kérheted
  • Adi Shakti – aktiválja a végtelen (női) energiát
  • Ra Ma Da Sa – teljes gyógyulást hoz fizikai, lelki, szellemi szinten
  • Maha Mrityunjai – gyógyító hatású mantra
  • Puta Mata Ki Asees – az anya imája gyermekéhez