Mirabai Ceibát a szelíd és mindent átható zene jellemzi. A hárfa, zongora és a gitár finom hangját szeretettel elegyítik énekhangokkal. Koncertjeik a békesség örömteli és felemelő ünnepei, ahol alkalom lehet közösen megélni mindazt, amiben a duó mélyen hisz: a zene, mint univerzális nyelv egyesíti a világ minden emberét, kultúráját és hagyományait.

A Mirabai Ceiba egy duó, amit a gitáros és énekes Markus Seiber és az énekes, hárfás, zongorista Angelika Baumbach alkot.
Markus kelet-német. Angelika Tucson-ban, Arizónában született és egy kis faluban nőtt fel Mexikóváros közelében, mexikói anya és német apa lányaként. Zenéjüket ezen a turnéjukon is Bogdán Djukic kíséri, aki varázslatos hegedűjátékával és ütős hangszerekkel egészíti ki az éteri hangzást.

Univerzális mantrák, latin-amerikai dallamok

Angelika és Markus együtt alakították ki azt az egyedülálló új stílust a világ mantrazenei világában, amely során egyesítették a hagyományos Kundalini jóga mantráit eredeti, hagyományos angol és spanyol dalokkal, amelyek tükrözik az amerikai indián befolyást. Bölcsek szavait szólaltatják meg a zene nyelvén. (Rumi, Thich Nhat Hanh, Guru Nanak és Yogi Bhajan)
Zenéjükön keresztül a hallgatóság megtapasztalhatja a világ bőkezű, jótékony adományát.

Mirabai Ceiba – a név kötelez

A Mirabai Ceiba név tükrözi az indiai és az ősi latin amerikai befolyást. Mirabai (1498-1547) hindu misztikus énekes volt, Ceiba egy latin-amerikai szent fa, melyet soha nem vágnak ki s nagyon magasra nő.

“Azt szeretnénk, hogy a zenénk olyan legyen, mint a Ceiba fa”, vallja Markus és Angelika, “gyökerei mélyen gyökereznek az anyaföldben, az ágaik szélesen és magasra kiterjednek az ég felé. ” (Markus és Angelika)

Jegyvásárlásért és további információért kattints ide!